Privát konzultáció

Szia!

Ha ezen az oldalon vagy, akkor már személyesen találkoztunk VAGY pedig valaki az ismerettségi körödből ajánlott minket.  Fontos, ezaz oldal csak bizonyos időközönként érhető el.

Viszont, Te most azért vagy itt, mert tudod, hogy mivel foglalkozunk és mit érhetünk el a márkáddal, a cégeddel az Amazonon. 

Mivel mi már közvetlenül vagy közvetetten ismerjük egymást – és ez az oldal csak azoknak szól, akiket tényleg ismerünk vagy pedig olyan személy ajánlott minket, akiben megbízunk – szeretném neked felajánlanni a következő, ingyenes lehetőséget:

Szeretnéd megtudni, hogyan sokszorozhatod meg a bevételed és terjeszkedhetsz külföldre, anélkül hogy milliókat költenél logisztikára és ügyfélszolgálatra....

... és ezt TELJESEN INGYEN?

A következő 3 napban felszabadítottunk egy kevés időt, hogy személyesen tudjunk beszélni Veled arról, hogy hogyan érhetsz el több mint 300 millió potenciális vásárlót, gyorsan és egyszerűen.

Ezen a konzultáción közösön fogunk azon dolgozni, hogy egy step-by-step, a cégedre és márkádra szabott tervet hozzunk létre, amivel egy teljesen új értékesítési csatornát kaphatsz az Amazonnak köszönhetően, akár egyszerre az összes európai Amazon marketplacen – mindezt anélkül, hogy milliókat költenél külföldi logisztikára, ügyfélszolgálatra, telephelyre stb…

Ingyen segítünk Neked!

És ne félj, nem szeretnénk az idődet pazarolni – sőt pont fordítva

Annyira megvagyok győződve arról, hogy tudunk Neked segíteni, hogy a következőt ajánlom….

Az ígéretem:

Ha a beszélgetésünk után, nem lesz számodra világos, hogy milyen lehetőségeid vannak az Amazonnal és hogyan tudsz oda Te is felkerülni, akkor elküldünk neked 50.000 Ft-ot az “elvesztegetett időd” kompenzációjaként.

DE FIGYELEM: Ez nem mindenkinek való!

Kell, hogy már legyen egy működő, profitábilis vállalkozásod

Kell, hogy legyen egy saját márkád

Kell, hogy legyen legalább havi pár millió forint nyereséged

Nyitott kell legyél az új dolgokra - meg kell, hogy tedd azokat a lépéseket, ami a sikeres Amazonos jelenléthez szükségesek

Ha felismereted magad, akkor kattints az alábbi gombra!

Remélem, hamarosan személyesen adhatunk Neked tanácsokat!

Gerzsenyi Zsolt Krisztián

CEO – PSA Consulting Kft.