Legyél sikeres Amazon vállalkozó

Bevételnövekedés lényegesen alacsonyabb költségekkel és idővel, mert már működő stratégiát mutatunk és a buktatókat elkerüljük

Azonnali +300 MILLIÓ VÁSÁRLÓ elérése anélkül, hogy súlyos milliókat költenél logisztikára és helyi ügyfélszolgálatra

Lépj be akár EGYSZERRE 8 európai ország piacára és tedd fel a márkádat a gyorsítósávra

A PSA csapatával egyedi, a Te cégedre szabott, már bevált megoldásokkal segítjük a márkádat a lehető legyorsabban az Amazon piacterein sikerre vinni

Amazon

Miért az Amazonnal törj ki a mókuskerékből?

Soha nem volt még ilyen egyszerű saját vállalkozást építeni mellékállásban! Naponta több százezer ember rendel termékeket az Amazonon világszerte. Az online kereskedelem eszméletlenül fejlődik. Mindössze annyit kell tenned, hogy eladj egy terméket, azon vásárlóknak, akik már alapból keresik azt.

Több bevétel

Használd ki az Amazon adta lehetőségeket és építs egy online vállalkozást, ami elvezet a pénzügyi szabadság felé

Több bevétel

Használd ki az Amazon adta lehetőségeket és építs egy online vállalkozást, ami elvezet a pénzügyi szabadság felé

Professional Seller Academy & Agency
FBA

Miért az Amazon?

Ha nyugati országokban szeretnél értékesíteni, akkor az Amazon szinte kötelező. De miért? Azért, mert az ott élő emberek több, mint 60%-a az Amazonon keres, ha vásárolni szeretne valamit – legyen szó bármiről.

Ezenkívül az Amazon rendelkezik az egyik legfejlettebb logisztikai rendszerrel az egész világon, amit Te is használhatsz.

Az Amazon FBA – Fulfillment by Amazon – segítségével az Amazon raktározza és kiküldi a termékeidet – Európában 1 napon, az USA-ban 1-2 napon belül – illetve, átveszi tőled az ügyfélszolgálatot a logisztikával kapcsolatosan.

Professional Seller Academy & Agency
Amazon

BEVÉTEL NÖVEKEDÉS A PSA SEGÍTSÉGÉVEL AZ AMAZONON.

Ha már kinőtted a magyar piacot és szeretnél nyugat-európában vagy az USA-ban terjeszkedni, akkor az Amazon piacterei tökéletes megoldást tudnak nyújtani neked. Teljesen a kezdetektől végigkísérünk a havi 5-6, akár 7 számjegyes eurós Amazonos bevételig.

FBA

Miért az Amazon?

Ha nyugati országokban szeretnél értékesíteni, akkor az Amazon szinte kötelező. De miért? Azért, mert az ott élő emberek több, mint 60%-a az Amazonon keres, ha vásárolni szeretne valamit – legyen szó bármiről.

Ezenkívül az Amazon rendelkezik az egyik legfejlettebb logisztikai rendszerrel az egész világon, amit Te is használhatsz.

Az Amazon FBA – Fulfillment by Amazon – segítségével az Amazon raktározza és kiküldi a termékeidet – Európában 1 napon, az USA-ban 1-2 napon belül – illetve, átveszi tőled az ügyfélszolgálatot a logisztikával kapcsolatosan.

Amazon értékesítés

Amazon ügynökség, amilyet Magyarországon még nem láttál

Magyarország egyetlen hitelesített Amazon Ads partner full-service ügynöksége, nemzetközi csapattal és háttérrel.

Full service ügynökségként A-Z-ig mindenben tudunk neked segíteni az Amazonnal kapcsolatosan. Ha van egy branded, szeretnél külföldre terjeszkedni, szeretnél az Amazonon jelen lenni – de nincs meg a know-how, bízd a 15 fős profi csapatunkra és mindent elintézünk helyetted. Tőlünk nem fogsz Google fordításokat kapni.

Amazon regisztráció
Amazon piackutatás
Termékoldal készítés
Copywriting
Marketing
Grafika

AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZUNK

Our goal

Használd ki a 15 fős nemzetközi csapatunk erejét

PROFIZMUS Tapasztalat Szenvedély

Ne égesd el a pénzed felesleges dolgokra, ne dolgozz amatőr csapattal és ne hagyd, hogy azt mondják neked, hogy elég a Google Fordító vagy a DeepL. Helyette jelenj meg velünk az Amazonon profin, profitábilisan és kiszámíthatóan.

 • Több, mint 50 elégedett nemzetközi ügyfél a hátunk mögött
 • Magyarország első hivatalos Amazon Ads partner ügynöksége helyi irodával

Mi nem egy "one men show" ügynökség vagyunk, hanem profi, több év tapasztalattal rendelkező kollágék dolgoznak nálunk azért, hogy a branded sikeres legyen az Amazonon. Ezenkívül mi saját magunk is aktívan értékesítünk az Amazonon, németországban a TOP150 közötti Seller vagyunk, kategóriánkban pedig TOP3.

 • 2009 óta a piacon vagyunk, jelenleg 8 országban, több ezer sikeres termékkel a hátunk mögött
 • német, angol, spanyol, francia, olasz, holland és magyar anyanyelvű kollégákkal

Mint hivatalos Amazon Ads ügynökség, szakértelmünkkel és stratégiáinkkal segítünk maximalizálni az eléréseket, növelni az értékesítést és kiterjeszteni a globális jelenléted. Szenvedélyünk az Amazon és a növekedés.

 • Folyamatosan képezzük magunkat
 • Dedikált kapcsolattartónk van az Amazonnál

AMAZON FBA: HA MOST ELKEZDED, MÉG JÓ IDŐBEN VAGY!

Nyugat-Európában és Amerikában az Amazon-os értékesítés már nagyon népszerű és egyre többen kezdik el ezt az értékesítési formát. Magyarországon még nem nagyon ismert és pont ez a Te és céged óriási lehetősége.  

2020-ban az Amazon piacterein történt vásárlások összértéke 295 milliárd USD volt. A marketplacen keresztül átlagban 4000 terméket értékesítenek, PERCENKÉNT.

Csak a német Amazon-ra havonta 500 millió látogatás érkezik. Te hogyan tudnál ennyi látogatót szerezni a webshopodra?

Kezdd el most a termékeidet vagy pedig a leendő termékeidet akár egész Európában vagy Amerikában értékesíteni az Amazon-on keresztül.

Review

Az első hitelesített Amazon Ads partner magyarországon.

Mint hitelesített Amazon Ads partnerek, szakértelmünkkel és több, mint 10 éves tapasztalatunkkal segítünk neked felkerülni az Amazon piactereire és ott sikeresen értékesíteni.

Review

Kikkel tudunk együtt dolgozni?

Márka tulajdonosok

Ha már van egy saját márkád amit szeretnél egy magasabb szintre emelni akkor ne habozz és foglalj egy konzultációs időpontot. Viszont ha még nincs, de szeretnéd elindítani a saját branded akkor is van lehetőséged a közös munkára.

Disztribútorok

Ha kizárólagos forgalmazója vagy egy márkának, akkor is van rá lehetőség, hogy együtt dolgozzunk. Foglalj időpontot és beszéljünk a részletekről.

Akik érdeklődnek az Amazon FBA iránt

Ha már hallottál az Amazon FBA üzleti modellről és szeretnél benne sikeres lenni, egy saját márkát felépíteni és elérni ezáltal egy pénzügyi szabadságot akkor is tudunk segíteni.

Akik már az értékesítenek az Amazon-on

Ha már aktív Seller vagy, de nem vagy elégedett az eredeménnyel akkor keress minket és segítünk a helyzeteden.

Review

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

Útmutató lépésről lépésre

Ha alkalmasnak találtuk a céged és a márkád, akkor a kick-off konzultációnkon lépésről lépésre fogjuk felvázolni Neked az utat a sikeres Amazon-os értékesítésig. A regisztrációtól kezdődően, a professzionális termékoldalak elkészítésén át a hirdetéskezelésig mindenben tudunk Neked segíteni. A cél az, hogy egy éven belül 6-7 számjegyű havi bevételt érj el, euróban, csak az Amazonon.

Bevált stratégia

A több, mint 10 éves tapasztalatunkkal már mindent átéltünk Jeff Bezos és az Amazon világában. A sikeredet a cégedre szabott egyedi stratégiával fogjuk támogatni és segíteni annak a megvalósításában.

Professzionális megjelenés

A termékeidet és a márkádat profi módon kell prezentálni! Ez eltér az itthon megszokott webshopos megjelenésektől. Ebben is a segítségedre leszünk és az 5 fős, Amazonra specializálódott grafikus csapatunk, valamint a német, angol, spanyol, olasz, holland, francia és magyar anyanyelvű Amazon szakértő kollégáink mindent megfognak tenni azért, hogy a márkád minél hamarabb bestseller legyen az Amazonon. Tőlünk nem kapsz Google fordításokat!

Amazon Marketing

Az Amazon-on is nagyon fontos a marketing. A márkádat megkell mutatni a releváns célközönségnek az Amazon-on belül, de akár az Amazonon kívül is. Tőlünk komplett útmutatót fogsz kapni és segítünk felállítani a kampányaidat, hogy a lehető leghamarabb érd el a kitűzött sikereket.

Kapcsolati tőke

Az együttműködésünk során hozzáférést kapsz egy olyan kapcsolati hálóhoz is, ahol szinte bármilyen problémára találsz megoldást az Amazonnal kapcsolatosan, mint pl.: könyvelés, adótanácsadás, termékfejlesztés, minőségellenőrzés, termék engedélyeztetés, logisztika, fotózás stb...

Folyamatos kapcsolattartás

Dedikált kapcsolattartót fogsz kapni, aki végig veled lesz az együttműködésünk folyamán. Bármilyen kérdés esetén keresheted őt és válaszolni, segíteni fog.

Contact

Foglalj konzultációs időpontot!

Iroda

1095 Budapest, Boráros tér 7.
3. lház. 2. em. 2. ajtó

Telefonszám

+36 1 234 4704

Email

info@psa-consulting.hu
1
létrehozott termékoldal
1 +
elégedett ügyfél
TOP 1
Amazon Seller vagyunk kategóriánkban
1 MILLIÓ
euró éves árbevétel az Amazonon

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)
Cart
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare