6 hónap intenzív mentorálás

Növekedj az Amazon segítségével és érj el egyszerre több mint 40x annyi vásárlót, mint Magyarországon

Bevételnövekedés lényegesen alacsonyabb költségekkel és idővel, mert már működő stratégiát mutatunk és a buktatókat elkerüljük

Azonnali +300 MILLIÓ VÁSÁRLÓ elérése anélkül, hogy súlyos milliókat költenél logisztikára és helyi ügyfélszolgálatra

Lépj be akár EGYSZERRE 8 európai ország piacára és tedd fel a márkádat a gyorsítósávra

A PSA csapatával egyedi, a Te cégedre szabott, már bevált megoldásokkal segítjük a márkádat a lehető legyorsabban az Amazon piacterein sikerre vinni

Kattints a gombra és indulj el a növekedés útján

10+ év tapasztalat az Amazon-on

50+ sikeresen felépített márka

Évi 4+ MILLIÁRD Ft bevétel az Amazon-on

3 iroda: Budapest, Stuttgart, New York

TOP Seller a német Amazon-on

bevétel növekedés a PSA segítségével az amazonon.

Az Amazon a világ számos pontján elérhető és ahol jelen van, ott piacvezető. Havonta több száz millió potenciális vásárló keresi fel az Amazon oldalait és milliárdokat költenek.

Miért hagynád érintetlenül ezeket a piacokat, ha már van egy sikeres márkád és velünk, mint tapasztalat sellerekkel, könnyedén felépítheted az Amazonos jelenlétedet.

Az Amazon FBA programjával nem kell költened külföldi raktárnyitásra, logisztikára, külföldi ügyfélszolgálatra, visszáru kezelésre, az Amazon mindent elvégez helyetted.

Neked elég a termékeidet elküldeni egy Amazon FBA raktárba és ők onnan fogják kiszolgálni akár egész Európát, vagy pedig Amerikát!

Mit értek el az ügyfeleink rövid időn belül?

miért az amazon?

Óriási, elkötelezett vásárlói bázissal rendelkezik

Az Amazonnak többszáz millió regisztrált, PRIME előfizetője van, akik szinte csak az Amazon-on vásárolnak és nem is használják a Google-t. Ennek köszönhetően a termékeidnek is nagyobb esélye van eljutni a megfelelő célközönséghez.

Volumen

Az Amazonon sokkal nagyobb eséllyel és darabszámban tudod eladni a termékeidet, mint bárhol máshol és a vásárlók számára is megbízható, kényelmes vásárlási élményt biztosít.

Hatékony logisztika

Az Amazonnak van a világ egyik legfejlettebb logisztikai rendszere, amit Te is használhatsz az FBA program keretein belül. Prime előfizetőkhöz 1 napon belül kiszállítják a termékeidet az összes európai Amazon Marketplace-n.

Bizalom

Ahol az Amazon jelen van, ott mindenki ismeri és megbízik benne. Az Amazon elsődleges szempontja a pozitív vásárlói élmény és ezért mindent meg is tesz - ezért a vásárlók 100%-ban megbíznak az ott megjelenő termékekben.

Marketing eszközök

Amazon Sellerként lehetőséged van az Amazonon belüli különböző marketing eszközök használatára, amelyek segítenek a termékeid népszerűsítésében és eladásának növelésében. Ezek használatát a mentorprogramban megtanítjuk neked.

Amazon Algoritmus

Az Amazon A9 algoritmusa szinte egy tökéletes keresési rendszer, ami segít a termékeidnek a legjobb helyeken megjelenni a keresési eredmények között. De ehhez persze elengedhetetlen a tökéletes termékoldal.

Márkák, amiket már sikerre vittünk az Amazon-on

Artzt Vitality
Wave Hawaii
Wave Hawaii
Wave Hawaii

AMAZON FBA: HA MOST ELKEZDED, MÉG JÓ IDŐBEN VAGY!

Nyugat-Európában és Amerikában az Amazon-os értékesítés már nagyon népszerű és egyre többen kezdik el ezt az értékesítési formát. Magyarországon még nem nagyon ismert és pont ez a Te és céged óriási lehetősége.  

2020-ban az Amazon piacterein történt vásárlások összértéke 295 milliárd USD volt. A marketplacen keresztül átlagban 4000 terméket értékesítenek, PERCENKÉNT.

Csak a német Amazon-ra havonta 500 millió látogatás érkezik. Te hogyan tudnál ennyi látogatót szerezni a webshopodra?

Kezdd el most a termékeidet vagy pedig a leendő termékeidet akár egész Európában vagy Amerikában értékesíteni az Amazon-on keresztül.

Az Amazon Fulfillment by Amazon (FBA) logisztikai  szolgáltatásával nem kell törődnöd a szállítmányozással és az  ügyfélszolgálattal sem.

Ha pedig velünk dolgozol elfelejtheted a buktatókat, a nehézségeket, mivel mi már mindent megtapasztaltunk az Amazonnal kapcsolatosan az elmúlt 12 évben. Tavalyi árbevételünk 4+ MILLIÁRD Forint volt, amit csak az európai piacokon sikerült elérnünk.

Foglalj egy időpontot,  beszéljük át a lehetőségeidet és ha alkalmasnak találtuk a válllakozásodat utána 1:1 átadjuk a tudásunkat és végigvezetünk A-Z-ig.

Teljes kapcsolatrendszerhez kapsz hozzáférést és minden kérdésedre megkapod a választ.

Célunk, hogy egy éven belül elérd a 6-7 számjegyű bevételt az Amazon piacterein, havonta, euróban.

KIKKEL TUDUNK EGYÜTT DOLGOZNI?

Márka tulajdonosok

Ha már van egy saját márkád amit szeretnél egy magasabb szintre emelni akkor ne habozz és foglalj egy konzultációs időpontot. Viszont ha még nincs, de szeretnéd elindítani a saját branded akkor is van lehetőséged a közös munkára.

Disztribútorok

Ha kizárólagos forgalmazója vagy egy márkának, akkor is van rá lehetőség, hogy együtt dolgozzunk. Foglalj időpontot és beszéljünk a részletekről.

Akik érdeklődnek az Amazon FBA iránt

Ha már hallottál az Amazon FBA üzleti modellről és szeretnél benne sikeres lenni, egy saját márkát felépíteni és elérni ezáltal egy pénzügyi szabadságot akkor is tudunk segíteni.

Akik már az értékesítenek az Amazon-on

Ha már aktív Seller vagy, de nem vagy elégedett az eredeménnyel akkor keress minket és segítünk a helyzeteden.

MIT KAPSZ TŐLÜNK A 6 HÓNAP ALATT?

Útmutató lépésről lépésre

Ha alkalmasnak találtuk a céged és a márkád, akkor a 6 hónapos mentorprogramban lépésről lépésre fogjuk mutatni neked az utat a sikeres Amazon-os értékesítésig. A regisztrációtól kezdődően az első product-launchig mindent megmutatunk és minden kérdésedre választ fogsz kapni. A cél, hogy a 6. hónap végére az általunk mutatott lépések alapján felkerülj az Amazon piactereire és a márkád professzionális jelenléttel bírjon. Egy éven belül a cél a 6-7 számjegyű havi bevétel, euróban.

Bevált stratégia

A több mint 10 éves tapasztalatunkkal már mindent átéltünk Jeff Bezos és az Amazon világában. A sikeredet a cégedre szabott egyedi stratégiával fogjuk támogatni és segíteni annak a megvalósításában.

Professzionális megjelenés

A termékeidet és a márkádat profi módon kell prezentálni. Ez kicsit eltér az itthon megszokott webshopos megjelenésektől. Ebben is a segítségedre leszünk és ha mindent betartasz amit ajánlunk és mutatunk, annál gyorsabban lesz a márkád bestseller.

Amazon Marketing

Amazon Marketing

Az Amazon-on is nagyon fontos a marketing. A márkádat megkell mutatni a releváns célközönségnek az Amazon-on belül, de akár az Amazonon kívül is. Tőlünk komplett útmutatót fogsz kapni és segítünk felállítani a kampányaidat, hogy a lehető leghamarabb érd el a kitűzött sikereket.

Kapcsolatok

Az Amazon FBA mentorprogram keretein belül hozzáférést kapsz egy olyan kapcsolati hálóhoz is, ahol szinte bármilyen problémára találsz megoldást, mint pl.: könyvelés, adótanácsadás, termékfejlesztés, minőségellenőrzés, logisztika, fotózás, grafika, marketing stb...

Kapcsolattartas

Folyamatos kapcsolat tartás

Dedikált kapcsolattartót fogsz kapni, aki végig veled lesz a mentorprogram folyamán. Bármilyen kérdés esetén keresheted őt és válaszolni, segíteni fog. Továbbá heti háromszor, tematikus témákra bontva, a szakértőinkkel élő videóhívásban fogjátok tartani a kapcsolatot. Valamint a zárt Facebook csoportunkba is belépést szerzel, ahol a mentorprogram többi résztvevőivel is kapcsolatba léphetsz.

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, hogy...

Nemzetközi piacra lépj

Csökkentsd a logisztikai terheidet

Bevált és sikeres stratégiát tanulj meg tőlünk

Felépítsd a branded az Amazon-on

6-7-8 számjegyű havi bevételt szerezz euróban és/vagy dollárban

Bárhonnan irányíthasd az Amazon-os üzleted

Nemzetközi kapcsolati hálóra tegyél szert

Elfelejtsd az utánvéttel járó problémákat

Kiszámítható és tervezhető üzleti modellel dolgozz

Profi Amazon Seller legyél

A JELENTKEZÉSI Folyamat

1. lépés: Időpont foglalás

Töltsd ki az űrlapot és foglalj egy időpontot az egyik szakértőnkkel.

2. lépés: Ingyenes konzultáció

A konzultációnkon felmérjük a jelenlegi helyzeted és megválaszoljuk az összes kérdésed.

3. lépés: Egyedi megoldás

A cégedre szabott, skálázható megoldást prezentálunk, amivel robbanásszerűen elkezdtek növekedni.

Kattints az alábbi gombra és kezdjük el a közös munkát

Foglalj időpontot az ingyenes konzultációra
 

KIK ÁLLNAK A PSA MÖGÖTT?

Mi az Amazon megszállotjai vagyunk, több mint 10 éve foglalkozunk Amazonos értékesítéssel. Már megtaláltok minket Európában és Amerikában is. Több márkát sikeresen felépítettünk, Németországban kategóriánk egyik legsikeresebb kereskedője vagyunk. Az egyik új márkánkkal tavaly átléptük a 4 milliárd forintos árbevételt.

Jelen vagyunk Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában, Svédországban, Lengyelországban, Angliában, Törökországban, Belgiumban és az USA-ban is.

Biztosra veheted, hogy tőlünk megkapsz minden naprakész információt az Amazonos sikerek eléréséhez.

A PSA Consulting…

  • TOP Amazon Seller Németországban
  • 10+ év tapasztalat
  • Több sikeresen felépített brand
  • 15+ fős csapat
  • Évi 4milliárd bevétel
  • 3 iroda: Budapest, Stuttgart és New York